BevezetőIdőszalag 2009Adományi adatbázisEseményekMagunkrólMunkatársakElérhetőségekPénzügyi jelentésKöszönetnyilvánítások

Szervezetünk tagja az EPSD-nek

Küldetésünk

A zöld mozgalom erősítésén, támogatásán keresztül kívánunk hozzájárulni egy környezettudatos, a nyilvánosság részvételén alapuló demokratikus intézményrendszer és társadalom kialakulásához.

A környezetvédő mozgalom fejlődését adományokkal, tréningekkel, ösztöndíjas programokkal és szükség szerint szakértői, illetve technikai segítségnyújtással kívánjuk elérni.

Bevezető

Ön az Ökotárs Alapítvány 2009-es krónikáját olvassa. Izgalmas és eseménydús évet tudhatunk magunk mögött: folytatódott adományi programunk, pályázatokat írtunk ki a Zöldövezet és a Norvég Civil Támogatási Alap keretében. Frissített formában ismét kiadtuk és egy színes konferencia keretében bemutattuk Zöldútmutató című kézikönyvünket. Civil szervezetek és szakértők széles körével működtünk együtt a Civil-Társ programban, a nonprofit szektor jogszabályi környezetének fejlesztéséért.

Az év folyamán történt eseményeket, híreket, az időszalagon találhatja meg, az általunk adott támogatások adatait pedig az adományi listában gyűjtöttük össze. Éves mérlegünket és eredménykimutatásunkat a pénzügyi beszámolóban, támogatóink és partnereink felsorolását a köszönetnyilvánítások alatt találhatja.

Kellemes böngészést kívánunk!
Ökotárs Alapítvány

Ökotárs csoportkép