NyitóoldalAdományozásZöldútCivil-TársEsemények
Hogyan varázsoljunk újjá egy közteret?Valódi Civil Partnerség és Év Adományozottja DíjJótékonysági aukcióNorvég Civil Támogatási Alap megnyitó konferencia
Magunkról / KapcsolatPénzügyi jelentésKöszönetnyilvánításokIdőszalag

Szervezetünk tagja az EPSD-nek

Küldetésünk

A zöld mozgalom erősítésén, támogatásán keresztül kívánunk hozzájárulni egy környezettudatos, a nyilvánosság részvételén alapuló demokratikus intézményrendszer és társadalom kialakulásához.

A környezetvédő mozgalom fejlődését adományokkal, tréningekkel, ösztöndíjas programokkal és szükség szerint szakértői, illetve technikai segítségnyújtással kívánjuk elérni.

Jótékonysági aukció

Az elmúlt két év sikerei nyomán 2008. november 21-én immár harmadszor rendeztünk jótékonysági árverést. A Művészet/Természet/Védelem jegyében megrendezett kortárs képzőművészeti aukció bevételéből mind az alkotók, mind az Ökotárs Alapítvány által támogatott természetvédelmi projektek részesülnek. Így a jótékonysági árverésen való részvétellel a vásárlók nem csak egy kortárs művészeti műalkotással, és e szféra támogatásának érzésével lehetnek gazdagabbak, hanem egyúttal támogatják a hazai természetvédő- és megőrző programokat is.

Idén is a kortárs képzőművészet ismert és elismert, több generációt képviselő alkotói ajánlottak fel összesen 125 változatos műfajú munkát. A felajánlók névsora támogatóink közt olvasható.

Az árverésre felajánlott alkotások a Ráday utcai 2B Galériában kerültek kalapács alá. Az el nem adott művek egy részére jelenleg is lehet licitálni az axioart műkereskedelmi portálon.