NyitóoldalAdományozásTermészeti örökségünkZöldútÁltalános segítségnyújtás
Horány, ifjúsági táborHogyan tovább?
Civil TársMagunkrólPénzügyi jelentésTámogatóink

Szervezetünk tagja az Environmental Partnership-nek

Küldetésünk

A zöld mozgalom erősítésén, támogatásán keresztül kívánunk hozzájárulni egy környezettudatos, a nyilvánosság részvételén alapuló demokratikus intézményrendszer és társadalom kialakulásához.

A környezetvédő mozgalom fejlődését adományokkal, tréningekkel, ösztöndíjas programokkal és szükség szerint szakértői, illetve technikai segítségnyújtással kívánjuk elérni.

Általános segítségnyújtás

Alapítványunk rendelkezésére áll a környezetvédő társadalmi szervezeteknek és képviselőiknek, szakértőknek, hatóságoknak, a lakosságnak információk átadásában, kapcsolatépítésben, találkozók szervezésében, pályázatírásban, szakértők, hatóságok összekapcsolásában a társadalmi szervezetekkel, pályázatírásban. Célunk, hogy programjaink egységet alkossanak, kiegészítsék egymást, a képzések és az anyagi támogatás pozitív hatásai egyszerre érvényesüljenek. Hisszük, hogy ez a legjobb módja alapítványunk küldetésének beteljesítésére.

Példák általános segítségnyújtási tevékenységeinkről

  • pályázati tanácsadás, telefonos és személyes konzultáció adományi programjainkhoz munkatársaink és képzéseink segítségével
  • tematikus találkozók szervezése, illetve szervezési segítség nyújtása, ehhez igény szerint helyszín, technikai háttér, anyagi források biztosítása
  • segítség sajtótájékoztatók szervezéséhez (sajtólista, helyszín, technikai háttér)
  • információk nyújtása hazai és nemzetközi szinten (civilek, szakértők, kormányzati szervek összekapcsolása)

Fenti tevékenységeinket a jövőben is folytatni kívánjuk, segíteni szeretnénk a zöld mozgalom és a társadalom egyéb szektorai közötti együttműködést, és természetesen részt kívánunk venni a mozgalom belső ügyeiben is.